Noticies Detall de noticia

Presentacions
-

Agroecologia i sobirania alimentària
01/06/2015

El 5 de juny és el Dia internacional del Medi ambient, i seguint el programa de Paisatges sostenibles hem organitzat dos debats sobre Agroecologia i sobirania alimentària. Agricultura familiar agroecològica precisa del consum responsable, per a això una educació alimentària en hàbits saludables i agroecològics començant per la escola.

El desenvolupament de cultura alimentària i la construcció de xarxes de distribució formen part de la feina del consum conscient agroecològic. És responsabilitat compartida entre tots i totes preservar el bé comú aquest planeta, visibilitzar la feina de les tasques de producció, consciència, distribució i consum.
Slow education. Laura Buades Rotger (Vicepres. Del moviment internacional de Slow Food Illes Balears), Guillem Ferrer (Director i Fundador de la Fundació Educació per la Vida i el moviment Pocapoc
De la terra a la taula. Lluís Penyafort (Cuiner Slow Food i divulgador gastronòmic assessor de la Fundació José Navarro) i Biel Torrens (Productor, Secretari Unió de Pagesos i Pres. De Slow Food Illes Balears).