Programa ARQUEOMALLORCA

El programa LEADER

El LEADER+ es desenvolupà durant el període 2003-2006, i va promoure iniciatives que fomentessin l’activitat econòmica al món rural, creant ocupació, fixant la població al territori, aplicant noves tecnologies i lluitant contra l’efecte de la insularitat.

Per al correcte desenvolupament del LEADER+ es varen establir un seguit d’eixos i de mesures que ajudaren a organitzar i definir objectius estratègics que compliren els projectes presentats a Mallorca Rural.

 • Es dona suport a:

  a) Inversions de caràcter productiu que tingueren com a objecte la generació d’ingressos mitjançant la revalorització dels productes locals i del patrimoni natural i cultural, a fi de contribuir a la creació d’ocupació.

  b) Inversions no productives d’interès públic o col.lectiu.

  c) Formació professional i creació d’ocupació.

  Fins al 2006 i dins del programa LEADER+, Mallorca Rural, ha tramitat finançament per un total de 155 projectes.

 • Les Xifres

  Fins al 2006 i dins del programa LEADER+, Mallorca Rural, ha tramitat finançament per un total de 155 projectes.

  Aquests 155 projectes han suposat la mobilització dins la zona LEADER+ d’un total de 9.307.596€, dels quals 5.368.841€ varen ser de inversió privada i 3.938.755€ d’inversió pública.

Zona LEADER+ Mallorca

Alaró, Algaida, Ariany, Artà, Banyalbufar, Binissalem, Búger, Bunyola, Campanet, Campos, Consell, Costitx, Deià, Escorca, Esporles, Estellencs, Fornalutx, Lloret de Vistalegre, Lloseta, Llubí, Mancor de la Vall, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Porreres, Puigpunyent, Sa Pobla, Sant Joan, Santa Eugènia, Santa Maria, Selva, Sencelles, Sineu, Sóller, Valldemossa i Vilafranca de Bonany.
-

Cerca expedients

Els expedients s'organitzen en diferentes línies de treball o mesures.

Localitza el que t'interessa utilitzant el nostre cercador o accedint al llistat complet.