Noticies Detall de noticia

Local

Convocatòria Subvencions 2011
04/04/2011

Dia 2 d'abril de 2011 es publica al BOIB la convocatòria de subvencions LEADER en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'inicia el dia 4 d'abril de 2011 i finalitza dia 4 de maig de 2011. Podeu trobar tota la documentació necessària per a presentar una sol·licitud a: leadermallorca.org, a l'apartat de documentació.

Com a novetat per aquesta convocatòria, i amb l'objectiu de fomentar la responsabilitat social empresarial, l'Associació Mallorca Rural seleccionarà un màxim de 4 projectes presentats a les mesures 311 (diversificació cap a activitats no agrícoles) i 312 (ajuda a la creació de microempreses), i que vulguin aplicar polítiques de Responsabilitat Social de l'Empresa d'acord amb el Codi de Gestió Ètica del Projecte Gestió Sostenible Rural. Aquestes empreses rebran assessorament gratuït i podran obtenir un percentatge d'ajuda addicional del 5% del pressupost.

Les sol·licituds s'han de presentar a l'oficina del Grup d'Acció de Mallorca, l'Associació Mallorca Rural, que es troba situada a Algaida, al casal de Pere Capellà, carrer dels Cavallers, núm. 22, segona planta.