Contacte

Emplena els camps del següent formulari per a fer-nos arribar els teus dubtes, suggeriments, comentaris. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

-

Condicions legals per a la Protecció de Dades Personals

Política de privacitat

D'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’Associació Mallorca Rural us informa que les dades que faceu constar en el formulari seran objecte de tractament i s’inclouran en el fitxer de contactes del lloc web leadermallorca.org amb l’única finalitat de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis i enviar-vos informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica d’aquest web. L’Associació Mallorca Rural es compromet a no facilitar a tercers la informació que conté aquest fitxer.

Així mateix, us informam de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, per a la qual cosa us heu d’adreçar al responsable del fitxer, l’Associació Mallorca Rural, amb domicili al Casal Pere Capellà, carrer dels Cavallers, 22, 2n, 07210 Algaida, Illes Balears (Espanya). Podeu exercir aquests drets enviant el formulari de modificació o cancel·lació de dades o bé un missatge a l’adreça electrònica [email protected]

Som a...

Associació Mallorca Rural

  • Cavallers, 22, 2º
  • 07210 Algaida (Mallorca)
  • 971 665 404
  • Localiza'ns amb Google Maps
  • Localiza'ns amb Google Maps